Ποιοι είμαστε

Τι είναι το thessδίκτυο

Το δίκτυο εθελοντικών οργανώσεων Θεσσαλονίκης είναι ένα άτυπο Δίκτυο των εθελοντικών οργανώσεων της Θεσσαλονίκης που  δημιουργήθηκε το 2011. Συνεργάζεται με τοπικούς φορείς και διοργανώνει κοινωνικές δράσεις στη πόλη. Το Δίκτυο υπήρξε βασικός εταίρος του δήμου Θεσσαλονίκης κατά την διεκδίκηση του τίτλου της «Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας 2014» και κατά την υλοποίηση του προγράμματος δράσεων του θεσμού.

Σκοπός – Στόχοι

Κύριοι στόχοι του αποτελούν η συνεργασία και η δικτύωση σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο,η ανταλλαγή απόψεων και καλών πρακτικών όπως και η ανάδειξη της αξίας του εθελοντισμού και της ενεργής συμμετοχής του πολίτη στα κοινωνικά δρώμενα.Οι οργανώσεις του Δικτύου δεν έχουν κομματική,ρατσιστική, ξενοφοβική και δογματική συμπεριφορά και δραστηριοποιούνται σε ζητήματα όπως το περιβάλλον ανθρωπιστική βοήθεια, ανθρώπινα δικαιώματα,άτομα με αναπηρία νέοι και παιδιά,ποιότητα ζωής, δημιουργικός ελεύθερος χρόνος,πολιτισμός, πολιτιστική κληρονομιά,κ.α.

Κανονισμός Λειτουργίας

Ελάτε μαζί μας!

Το thessδίκτυο είναι ανοιχτό σε οργανώσεις που επιθυμούν να ενταχθούν στην ομάδα μας καθώς και σε εθελοντές που επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντική εργασία και να συμμετάσχουν στις δράσεις μας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να απευθυνθείτε απ’ευθείας στις οργανώσεις-μέλη μας που σας ενδιαφέρουν.

Επικοινωνία
EnglishGreek